Indretningskonsulenter

Hvad gør vi?

_________________________

Der er lidt uforskammet, at vi arbejder med det, vi elsker. Indretning er vores store lidenskab i livet og at få lov til at arbejde med det vi elsker gør os dygtige. Alle kan sikkert identificere sig med, at der er visse ting i livet, der er let at udføre og andre ting som uanset hvor megen tid og kræfter vi bruger på det, aldrig rigtigt bliver godt. Vi fokuserer på det vi er gode til. Det skaber glæde og kreativitet.

Vi designer små og store hjem, kun dele af hjemmet eller hele kontoer og klinikker. Vi kører anlægsprojekter, hvor vi er projektledere og andre indretningsopgaver hvor vi bare går ind som konsulenter. Heriblandt indretter og styler vi hjem, der skal sælges og nogle gange er vi med ude og fotografere hjemmene. Med andre ord, ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi arbejder primært i Københavnsområdet, men tager også opgaver i det sydlige Sverige. Tag kontakt med os om dit projekt, og vi vil altid gerne tage en snak omkring det. Hvad angår priserne, er det meget svært at sige, da vi har brug for at kende størrelsen af ​​projektet. Men ofte er folk overrasket over hvad det i alt koster at få hjælp til indretningen af en professionel person. Det betaler sig ofte. Vi ved, hvor vi kan finde de bedste priser, og vi er gode til at forhandle.

Ikke sikker på, om det er værd at ansætte en indretningskonsulent, så invitere os og få en snak med os om dit projekt. Det tager vi en ikke en rød reje for, det lover vi :) 


 

Nogle gange er vi i medierne, faktisk ganske ofte, tag en kig her!

Hvem er vi? Her fortæller vi mere om os selv.

Vi elsker når i kontakter os. Her er vores kontakt oplysninger! 
Se her!